Torturi și prăjituri pe bază de bezea

Torturi și prăjituri pe bază de bezea

 

„Torturi și prăjituri pe bază de bezea“ se numără printre cele mai apreciate teme ale cursurilor ce au avut loc în 2016. Anul acesta, vă prezentăm această temă de succes cu alt formator, un excepțional artizan în domeniu. Torturile și prăjiturile pe bază de bezea sunt cele mai apreciate produse de cofetărie, datorită cărora Franța a devenit celebră la prepararea deserturilor. Nu se demodează niciodată, sunt cerute de cei mai mulți dintre iubitorii de dulciuri și nu trebuie să lipsească din vitrina niciunei cofetării. Vă prezentăm o gamă variată de torturi și prăjituri pe bază de bezea ce include rețetele a 12 torturi și 12 prăjituri individuale. De asemenea, descoperiți noi rețete de blaturi, creme, mousse-uri și tehnici de decor.

 

img_2853

Details

Starts On

February 20, 2017 - 9:30 am

Ends On

February 21, 2017 - 5:00 pm

Cost

330,00€

Venue

Scoala Stephane Glacier Bucharest

Str Drumul Gilaului nr 7
Bucuresti
Romania
sector 4
041715
P: +40 (0)314 257 409

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *