Torturi și prăjituri de vară

Torturi și prăjituri de vară

Stéphane Glacier, deținător al titlului Meilleur Ouvrier de France Pâtissier, susține unul dintre cele mai apreciate cursuri din anul 2016. Celebrul chef francez vă prezintă tehnici de lucru și rețete cu combinații inedite de ingrediente care respectă tendințele mondiale. Armonia de arome și culori prezentată în cadrul acestui curs este dedicată deserturilor pe bază de fructe, punându-se accent pe textura și gustul produselor.

 

404466_2867686644554_933329955_n

 

 

415572_2903486779535_571770563_o

Details

Starts On

May 8, 2017 - 9:30 am

Ends On

May 9, 2017 - 5:00 pm

Cost

330,00€

Venue

Scoala Stephane Glacier Bucharest

Str Drumul Gilaului nr 7
Bucuresti
Romania
sector 4
041715
P: +40 (0)314 257 409

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *