Deserturi inedite din ciocolată

Deserturi inedite din ciocolată

 

În cadrul acestui curs, vă prezentăm 20 de rețete inedite de deserturi elaborate de unul dintre cei mai titrați specialiști în realizarea de produse din ciocolată. Întrucât ciocolata este unul dintre cele mai apreciate ingrediente în cofetărie, vă dezvăluim tehnicile de lucru, precum și formele de prezentare a deserturilor pe bază de ciocolată. Produsele ce se realizează la acest curs sunt:

– tort

– prăjituri individuale

– miniprăjituri

– tort pe bază de înghețată

– parfait glacé

– fursecuri

– bomboane

– brownie

De asemenea, vă sunt prezentate cele mai noi tehnici de realizare a decorurilor din ciocolată.

 

14494673_1264914013543039_2422327363878725348_n

Details

Starts On

January 30, 2017 - 9:30 am

Ends On

January 31, 2017 - 5:00 pm

Cost

330,00€

Venue

Scoala Stephane Glacier Bucharest

Str Drumul Gilaului nr 7
Bucuresti
Romania
sector 4
041715
P: +40 (0)314 257 409