Ciocolaterie

Ciocolaterie

 

În cadrul acestui curs, vă prezentăm 20 de rețete inedite de deserturi elaborate de unul dintre cei mai titrați specialiști în realizarea de produse din ciocolată. Întrucât ciocolata este unul dintre cele mai apreciate ingrediente în cofetărie, vă dezvăluim tehnicile de lucru, precum și formele de prezentare a deserturilor pe bază de ciocolată. Produsele ce se realizează la acest curs sunt:

– tort

– prăjituri individuale

– miniprăjituri

– tort pe bază de înghețată

– parfait glacé

– fursecuri

– bomboane

– brownie

De asemenea, vă sunt prezentate cele mai noi tehnici de realizare a decorurilor din ciocolată.

 

12593902_10201384832019305_4720309517278135999_o

Details

Starts On

October 2, 2017 - 9:30 am

Ends On

October 3, 2017 - 5:00 pm

Cost

330,00€

Formatori
Venue

Scoala Stephane Glacier Bucharest

Str Drumul Gilaului nr 7
Bucuresti
Romania
sector 4
041715
P: +40 (0)314 257 409

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *