Chefi

cop2

 

garrafi

Alexandra Garaffi

A obținut diploma de cofetar la Institut National de la Boulangerie Pâtisserie din Franța, prestigioasa școală care formează unii dintre cei mai mari cofetari și patiseri din lume. Cariera sa a avut o ascensiune rapidă, talentul și experiența aducându-i în anul 2014 postul de profesor formator în cadrul Școlii lui Stéphane Glacier din Colombes, apoi…

Read More

j2

Jérôme Le Teuff

 Practică meseria de cofetar de la vârsta de 16 ani, activând în domeniu de peste două decenii. A avut un parcurs profesional bogat, lucrând în cofetăria unui restaurant recompensat de Ghidul Michelin, precum și în mai multe hoteluri de lux din Florida (SUA). În prezent, deține propria cofetărie în Lorient (Franța) și este membru al…

Read More

eh

Emmanuel Hamon

A lucrat la un hotel de cinci stele din Marea Britanie, apoi, întors în Franța, a activat la un restaurant recompensat cu două stele Michelin. În 2001, și-a deschis propria afacere în Bretania. În 2011, i-a succedat celebrului ciocolatier belgian Pierre Marcolini primind premiul La Plus Belle Bûche de Nöel pentru buturuga de Crăciun denumită…

Read More

photo-bisson-stephane-17

Stéphane Bisson

A activat ca formator la Institut National de la Boulangerie Pâtisserie, celebră școală de cofetari din Franța, unde și-a împărtășit vastele cunoștințe de brutar, patiser și ciocolatier. În prezent, este un cunoscut și apreciat artizan în Amiens. De asemenea, experimentatul chef face parte din prestigioasa asociație de cofetari profesioniști Tradition Gourmande, în cadrul căreia deține…

Read More

zzz2

Gérard Taurin

Și-a început cariera în arta culinară la 17 ani, la celebra școală Lenôtre din Paris. Datorită interesului său pentru prepararea înghețatei, a descoperit sculptura de gheață, care a devenit o pasiune ce i-a adus recunoașterea internațională. Astfel, în 1999 a fost numit directorul secției de producție la Lenôtre, unde se produc anual 50 de tone…

Read More

12719553_10208711161121134_675477748191240073_o

Cécile Farkas Moritel

După cinci ani de artă aplicată și un masterat în modă și creație, a devenit fashion designer, dar pasiunea pentru patiserie și cofetărie a determinat-o să-și lărgească universul creativ și să pătrundă în frumoasa lume gastronomică. Astfel, a început să învețe în cele mai mari hoteluri de lux din Franța. Și-a perfecționat tehnica de lucru…

Read More

13

Emmanuele Forcone

A câștigat de patru ori Campionatul de patiserie și cofetărie din Italia și este consultantul și fondatorul Zucchero Artistico Academy. Din 2009, face parte din Accademia Maestri Pasticceri Italiani. A fost membru al echipei Italiei la Cupa Mondială de Patiserie de la Lyon, unde în 2011 a cucerit argintul, iar la următoarea ediție, în 2015,…

Read More

AppleMark

Bruno Le Derf

De la 18 la 25 de ani, a deprins tainele cofetăriei în diferite orașe din Franța, apoi a plecat în Japonia, unde timp de 15 ani s-a perfecționat în lucrul cu ciocolata, devenind director tehnic la Școala Le Cordon Bleu din Tokyo. În 2007, a primit titlul Meilleur Ouvrier de France. Are patru magazine în…

Read More

13331079_108955169526911_4964160721488204414_n

Serge Granger

Este deținătorul titlului Meilleur Ouvrier de France Chocolatier, pe care l-a primit în 1993. Datorită experienței și talentului, a devenit unul dintre cei mai solicitați formatori ciocolatieri la prestigioasa școală Lenôtre din Paris. Face parte din asociația Tradition Gourmande, în cadrul căreia ocupă poziția de președinte de onoare, și predă la École Nationale Supérieure de…

Read More

stan

Alex Stan

  Pasionat și practicant de sport de performanță, și-a dorit să-și schimbe cariera și a ales să pătrundă tainele gastronomiei. A urmat trei ani de cursuri de specializare la Paris, unde, sub îndrumarea celor mai titrați chefi internaționali, a studiat arta cofetăriei franțuzești. Întors în România, și-a deschis propria afacere în domeniul cofetăriei și patiseriei.…

Read More

1277558_10202260157324624_1832544002_o

Chef Laurent Moreno

Este chef pâtissier, Consultant Ambassadeur Gastronomie La Maison Grand Marnier și formator cunoscut și apreciat în Franța, Spania, Israel și Japonia. La debutul carierei, a lucrat câțiva ani la Hotel Majestic din Cannes, apoi s-a îndreptat spre La Tour D’Argent din Paris. Dorința de perfecționare i-a îndreptat pașii către Fauchon, unde a lucrat sub îndrumarea…

Read More