Verrines et Petits-Gâteaux

img_0091

ROMANA Volumul „Verrines et Petits-Gâteaux“ este unul dintre valoroasele roade ale colaborării dintre Stéphane Glacier și Gaëtan Paris, ambii deținători ai titlului Meilleur Ouvrier de France. Al doilea volum din „Tentation Gourmandes“ are 244 de pagini în care găsim peste 50 de rețete. Prima parte a cărții tratează una dintre tendințele în domeniu: verinele și importanța lor în cofetărie, fiindu-ne prezentate o serie de rețete originale și atrăgătoare. De asemenea, volumul cuprinde diverse rețete de miniprăjituri și prăjituri pentru toate gusturile, în variante clasice, dar și moderne. Unul dintre capitolele din „Verrines et Petits-Gâteaux“ este dedicat decorurilor din ciocolată, fiind urmat de rețetele de bază pentru blaturi și creme, precum și de un glosar de termeni folosiți de regulă într-un laborator profesionist. Redactată atât în limba franceză, cât și în engleză, „Verrines et Petits-Gâteaux“ o achiziție valoroasă pentru orice profesionist din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *