Tendance croquembouche

 

img_0083

Scrisă atât în franceză, cât și în engleză, cartea destinată mai cu seamă profesioniștilor care doresc să creeze ori să dezvolte o gamă de produse tip take-away, dar se adresează și celor care vor să savureze un preparat delicios. În cele 258 de pagini, se găsesc peste 100 de rețete împărțite în două mari capitole: primul e dedicat sendvișurilor, iar în doilea găsim produse de patiserie sărate. Ambele sunt alcătuite din mai multe subcapitole, primul fiind dedicat celui mai important ingredient al unui sendviș: pâinea. În prima parte găsim o mulțime de rețete de sendvișuri – de la cel original, club sau polar la tortilla, toast și tartină –, cea de-a doua cuprinde rețete de tarte, quiche-uri, plăcinte, foitaje, preparate gratinate, checuri sărate, clătite umplute, precum și salate, iar la final sunt rețetele de bază pentru aluat, sos, dressing, vinegretă, maioneză. Autorii vin și cu idei ingenioase pentru diversificarea meniului de preparate sărate, fie că e vorba de foitaje sau aluaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *