Tartes, goûters, entremets. Esprit boutique

esprit-boutique

Acest volum este rezultatul colaborării de succes între doi maeștri ai cofetăriei și patiseriei: Stéphane Glacier, Meilleur Ouvrier de France Pâtissier în 2000 (Cel mai bun artizan cofetar al anului 2000 în Franța), și Gaëtan Paris, Meilleur Ouvrier de France Boulanger în 1997 (cel mai bun artizan brutar al anului 1997 în Franța). „Tartes, goûters, entremets. Esprit boutique“ este o lucrare culinară complexă, care abordează teme variate. Lucrarea face parte din seria „Tentation Gourmandes“, fiind cel de-al patrulea volum. Cele 253 de pagini conțin mai mult de 50 de rețete de tarte, miniprăjituri, torturi, gustări, foitaje și cozonaci, precum și rețetele de bază pentru aluaturi și creme. Cei doi autori ne prezintă în detaliu preparate îmbunătățite și perfecționate în peste 20 de ani de experiență, muncă și pasiune pentru cofetărie, patiserie și lucrul cu ciocolata. Rețetele de torturi, tarte cu macaron și ciocolată, eclere și panettone sunt însoțite de fotografii de prezentare a tuturor etapelor de preparare a deserturilor și de explicații detaliate cu privire la tehnicile de execuție „Tartes, goûters, entremets. Esprit boutique“ este redactată atât în franceză, cât și în engleză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *