Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

img_0087

Stéphane Glacier (Meilleur Ouvrier de France Pâtissier în 2000) și Jérôme Le Teuff (Chef Pâtissier) ne prezintă un volum extrem de complex, ce vine în ajutorul profesioniștilor care vor să-și îmbunătățească meniul și să-și mulțumească toți clienții, indiferent de sezon. Cele 270 de pagini ale cărții cuprind 200 de rețete care sunt structurate în capitole mari: primăvară, toamnă-iarnă, rețete favorite și rețete de bază (pentru aluaturi, creme, decoruri etc.). Acest volum vine cu idei de rețete ingenioase pentru patiserii și cofetarii care vor să-și înnoiască și să-și diversifice meniul și să-și ridice afacerea la un nivel superior. La fel ca majoritatea cărților lui Stéphane Glacier, „Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons“ a fost scrisă și în franceză, și în engleză, pentru a fi accesibilă unui număr cât mai mare de profesioniști, precum și celor care vor să-și deschidă o afacere și nu au un meniu foarte bine pus la punct. Deserturile din volumul de față îndeplinesc toate cerințele legate de un produs premium: calitate ingredientelor, aspectul perfect și gustul desăvârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *