Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

 

  Unaimg_0085 dintre cele mai noi cărți de bucate de pe piață scrise de bine-cunoscutul Stéphane Glacier, „Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions“ este o complexă colecție de rețete clasice și moderne, e o întrepătrundere între tradiție și tendințe. În cele 260 de pagini, găsim circa 100 de rețete adaptate și îmbogățite pentru a se realiza produse în conformitate cu tendințele de pe piața cofetăriei. Eclerul, bezeaua și tarta sunt temele principale ale acestei lucrări, pe care Stéphane Glacier (Meilleur Ouvrier de France Pâtissier în 2000) le prezintă sub mai multe forme, toate fiind preparate cu diverse compoziții, aluaturi și arome. De asemenea, nu lipsesc rețetele de bază, precum și un glosar de termeni specifici bucătăriei profesioniste. Iar pentru a fi accesibilă cât mai multor specialiști din domeniul cofetăriei, precum și amatorilor pasionați de acest domeniu, „Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions“ este redactată atât în limba franceză, cât și în engleză.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *