Noël de bûches en bûches

couverture-buches

Înainte de sărbătoarea Crăciunului, „Noël de bûches en bûches“ este alegerea perfectă pentru a realiza deserturi spectaculoase pentru zilele festive. Autorul volumului este Stéphane Glacier, Meilleur Ouvrier de France Pâtissier în 2000. Apreciatul chef francez ne propune, în cele 196 de pagini, o serie de rețete clasice și originale ale renumitului desert bûches de Noël, la noi cunoscut sub denumirea de buturugă de Crăciun. Cum numărul consumatorilor acestei dulci delicatese a crescut de la un an la altul, iar buturuga de Crăciun a continuat să fie apreciată de cofetari și patiseri din lumea întreagă, chef Stéphane Glacier a venit în întâmpinarea profesioniștilor și nu numai cu volumul „Noël de bûches en bûches“, o colecție de rețete de buturugi originale și rafinate, menite să satisfacă toate gusturile. În cele 195 de pagini ale acestei cărți, autorul ne prezintă 37 de moduri diferite în care poate fi preparat acest tort, toate fiind însoțite de fotografii demonstrative pentru fiecare etapă de preparare. În plus, în „Noël de bûches en bûches“ ne sunt prezentate 47 de rețete de bază pentru creme, blaturi, siropuri și glazuri care intră în compoziția prăjiturii. Cartea e scrisă atât în franceză, cât și în engleză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *