Emmanuel Hamon

eh

A lucrat la un hotel de cinci stele din Marea Britanie, apoi, întors în Franța, a activat la un restaurant recompensat cu două stele Michelin. În 2001, și-a deschis propria afacere în Bretania. În 2011, i-a succedat celebrului ciocolatier belgian Pierre Marcolini primind premiul La Plus Belle Bûche de Nöel pentru buturuga de Crăciun denumită „Un Noël à New-York“. În prezent, este un cunoscut cofetar, patiser și ciocolatier apreciat în toată lumea grație creațiilor sale în care combină gustul, aspectul și originalitatea.

 

 

 

 

1544427_851601288207649_7749431321404952949_n  14390772_1245669872134120_5646548078781425669_n

14380025_1248385558529218_2502315869563949123_o12208737_592559270884863_1647766077060469729_n

12238012_592559064218217_1524043092348142198_o   14355797_1245669978800776_2617465770901491419_n

12240396_592559314218192_2539636324550609863_o   11024801_913659478668496_5053092530109391558_o