Single Organizer Page

Sébastien Trudelle

Finalistul Franței la World Chocolate Masters
A ajuns în top 5 cei mai buni ciocolatieri din lume. A absolvit CFA Alimentation Le Mans, apoi devenit șef al secției deserturi și responsabil al departamentului ciocolaterie la Fresson Pâtisserie din Jarny. A lucrat la Pâtisserie-Chocolaterie Darcis, Smores Master Chocolate & Patisserie, iar în prezent își desfășoară activitatea la Smores Meerssen din Olanda, recompensată cu Dutch Pastry Award. În 2007, a câștigat premiul întâi pentru creație la Metz.

Events

1 Event(s) Found

noiembrie 12, 2018 9:30 am - noiembrie 13, 2018 4:30 pm

19

Torturi si prajituri pentru Craciun

Scoala Stephane Glacier Bucharest

Torturi si prajituri pentru Craciun cu Sébastien TrudelleLocuri limitate la 12 stagiariOrar: 12 noi. 09:30 - 17:3013 noi. 09:00 -…

330,00€

Read more