Single Organizer Page

13

Câștigător la Cupa Mondială de Cofetărie în 2015
A obținut de patru ori primul loc la Campionatul de patiserie și cofetărie din Italia și este consultantul și fondatorul Zucchero Artistico Academy. Din 2009, face parte din Accademia Maestri Pasticceri Italiani. A fost membru al echipei Italiei la Cupa Mondială de Patiserie de la Lyon, unde în 2011 a cucerit argintul. A devenit unul dintre cei mai buni cofetari din Italia, fiind specializat în creații artistice din zahăr și ciocolată.

11879063_381933968674525_3119317242797243303_o 

14305326_565883726946214_2506193718062053393_o       

14324193_565552926979294_3106632621042609798_o              

14249720_565177957016791_4529784012980697039_o                 

    12778929_430842457117009_376880527894371674_o

 

 

Events

1 Event(s) Found

septembrie 24, 2018 9:30 am - septembrie 25, 2018 4:30 pm

16

Mini-prajituri, verine, candy bar

Scoala Stephane Glacier Bucharest

Mini-prajituri, verine, candy bar cu Emmanuele ForconeLocuri limitate la 12 stagiariOrar: 24 sep. 09:30 - 17:3025 sep. 09:00 - 16:30

330,00€

Read more