Single Organizer Page

13

A câștigat de patru ori Campionatul de patiserie și cofetărie din Italia și este consultantul și fondatorul Zucchero Artistico Academy. Din 2009, face parte din Accademia Maestri Pasticceri Italiani. A fost membru al echipei Italiei la Cupa Mondială de Patiserie de la Lyon, unde în 2011 a cucerit argintul, iar la următoarea ediție, în 2015, a câștigat marele premiu. A devenit unul dintre cei mai buni cofetari din Italia, fiind specializat în creații artistice din zahăr și ciocolată. La ora actuală, este un formator cunoscut și apreciat la nivel mondial.

11879063_381933968674525_3119317242797243303_o 

14305326_565883726946214_2506193718062053393_o       

14324193_565552926979294_3106632621042609798_o              

14249720_565177957016791_4529784012980697039_o                 

    12778929_430842457117009_376880527894371674_o

 

 

Events

1 Event(s) Found

September 18, 2017 9:30 am - September 21, 2017 5:00 pm

11879063_381933968674525_3119317242797243303_o

Colecția de prăjituri și torturi

Scoala Stephane Glacier Bucharest

 Vă prezentăm o gamă de torturi și prăjituri moderne, ce include 10 rețete de torturi și 10 rețete de prăjituri…

330,00€

Read more