Single Organizer Page

1277558_10202260157324624_1832544002_o

Este chef pâtissier, Consultant Ambassadeur Gastronomie La Maison Grand Marnier și formator cunoscut și apreciat în Franța, Spania, Israel și Japonia. La debutul carierei, a lucrat câțiva ani la Hotel Majestic din Cannes, apoi s-a îndreptat spre La Tour D’Argent din Paris. Dorința de perfecționare i-a îndreptat pașii către Fauchon, unde a lucrat sub îndrumarea lui Pierre Hermé, apoi s-a specializat în ciocolaterie la Dalloyau, cu Pascal Niau. În prezent, are experiență în domeniu de peste 25 de ani.

 

 

15

 

20

 

19

 

17

 

16

 

9

 

6

 

 

3

 

1

 

Alysee_GM jpg

 

11

 

 

18

 

 

Events

1 Event(s) Found

noiembrie 13, 2017 9:30 am - noiembrie 16, 2017 5:00 pm

14352021_947162835393592_6179035161077025304_o

Torturi festive si buturugi

Scoala Stephane Glacier Bucharest

 Special pentru sărbătorile sfârșitului de an, am pregătit acest curs în cadrul căruia vă prezentăm o gamă extrem de apreciată…

330,00€

Read more