Single Organizer Page

AppleMark

Meilleur Ouvrier de France în 2007, responsabil pentru Regiunea de Vest în cadrul asociației Tradition Gourmande
De la 18 la 25 de ani, a deprins tainele cofetăriei în diferite orașe din Franța, apoi a plecat în Japonia, unde timp de 15 ani s-a perfecționat în lucrul cu ciocolata, devenind director tehnic la Școala Le Cordon Bleu din Tokyo. Are patru magazine în Franța și unul în Japonia. Este unul dintre cei mai cunoscuți și căutați ciocolatieri din Franța.

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Cer6qJ-m-CM[/embedyt]

 

12621952_1043565295706085_4623698720114986806_o

 

12593902_10201384832019305_4720309517278135999_o

 

14572136_10202449475314722_1904937544625071367_n  

 

1265285_3432609910545_1038665340_o

Events

1 Event(s) Found

iulie 2, 2018 9:30 am - iulie 3, 2018 4:30 pm

13

Torturi si prajituri de vara cu tendinte japoneze

Scoala Stephane Glacier Bucharest

Torturi si prajituri de vara cu tendinte japonezecu Bruno Le DerfLocuri limitate la 12 stagiariOrar: 2 iul. 09:30 - 17:303…

330,00€

Read more