Single Organizer Page

AppleMark

De la 18 la 25 de ani, a deprins tainele cofetăriei în diferite orașe din Franța, apoi a plecat în Japonia, unde timp de 15 ani s-a perfecționat în lucrul cu ciocolata, devenind director tehnic la Școala Le Cordon Bleu din Tokyo. În 2007, a primit titlul Meilleur Ouvrier de France. Are patru magazine în Franța și unul în Japonia și face parte din cunoscuta asociație Tradition Gourmande, în cadrul căreia este responsabil pentru Regiunea de Vest. În prezent, este unul dintre cei mai cunoscuți și căutați ciocolatieri din Franța.

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Cer6qJ-m-CM[/embedyt]

 

12621952_1043565295706085_4623698720114986806_o

 

12593902_10201384832019305_4720309517278135999_o

 

14572136_10202449475314722_1904937544625071367_n  

 

1265285_3432609910545_1038665340_o

Events

1 Event(s) Found

October 2, 2017 9:30 am - October 3, 2017 5:00 pm

12621952_1043565295706085_4623698720114986806_o

Ciocolaterie

Scoala Stephane Glacier Bucharest

 În cadrul acestui curs, vă prezentăm 20 de rețete inedite de deserturi elaborate de unul dintre cei mai titrați specialiști…

330,00€

Read more